Vanliga frågor

Här kan du svara på vanliga frågor som man kan ha som potentiell kund. Detta för att kunna ge din kund information snabbt och enkelt i butiken samt att minska ärenden för din kundtjänst.


Förslag på frågor som kan besvaras:


Hur kan jag betala i butiken?

Jag tar betalt via Swish, som företag kan man få företagsfaktura men då får man kontakta mig via [email protected]


Hur lång är leveranstiden?

Då allt är handgjort efter beställning om inget annat framgår så är det 8-10 arbetsdagar. Oftast går det på 5 arbetsdagar beroende på men ställ frågan så återkopplar jag om en säker leveranstid*! Om du har bråttom eller behöver att produkten skickas innan 8-10 arbetsdagar kan du köpa en express beställning för 100kr och då skickar jag varan/varorna nästa vardag**. 

*Gäller från beställning tills det att det lämnar mig, jag tar inte ansvar för Postnord om de skulle ha längre leveranstid än deras beräknade leveranstid på 2 vardagar

** Om grundvaran finns inne, annars så kontaktas du som kund om återbetalning för hela varan alternativt för expressleveransen om du fortfarande vill ha varan.


Kan jag lägga till/ta bort produkter från min beställning?

Om du har lagt en beställning och ångrar dig så kontakta mig så fort du kan, är produkten personlig och redan gjord kan du inte ta bort varan. Men har jag inte gjort den än så kan jag ta bort en vara.

Det går bra att lägga till varor till din beställning men beroende på varor så kan fraktkostnaderna ändra sig, Men då betalar man mellanskillnaden till det nya fraktpriset. 


Var är min beställning?

Har du beställt med frimärke så finns det inget sätt att se vart ditt paket är. 

Om du har beställt spårbart så kan du gå in på postnords app/hemsida och skriva in spåringsnumret så ser du vart paketet är någonstans.